ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОДЕСЬКИЙ ПОРТОВИЙ ХОЛОДИЛЬНИК"

Код за ЄДРПОУ: 05529900
Телефон: /048/ 7293293
e-mail: info@odportcold.pat.ua
Юридична адреса: 65026, місто Одеса, Митна площа, 1-Б
 
Дата розміщення: 22.04.2013

Річний звіт за 2012 рік

5. Інформація про чисельність працівників та оплату їх праці

Середньооблікова чисельність штатних працівників облікового складу у звiтному роцi становила - 131 особа, у порівнянні з минулим роком чисельність зменшилась на 26 осіб.
Середня чисельність позаштатних працівників та осіб, які працюють за сумісництвом - відсутні, у порівнянні з минулим роком чисельність зменшилась на 10 осіб.
Працівників, які працюють на умовах неповного робочого часу (дня, тижня) - відсутні, у порівнянні з минулим роком чисельність не змінилась.
Фонд оплати праці у звітному році склав 2370 тис. грн., у порiвняннi з попереднiм роком фонд оплати праці зменшився на 850 тис. грн. Зменшення витрат на оплату працi пов'язане із зменшенням кількості працюючих та зниження розміу заробітної платні.
Сучасна кадрова полiтика товариства спрямована на ринковi умови господарювання. Головна її мета полягає в забезпеченнi нинi i в майбутньому кожного робочого мiсця, кожної посади персоналом вiдповiдних професiй та спецiальностей i належної квалiфiкацiї. Досягнення кiнцевої мети кадрової полiтики Товариством передбачатє виконання таких основних функцiй: розробка i корекцiя стратегiї формування та використання трудового потенцiалу вiдповiдно до змiн в умовах господарювання; набiр та формування необхiдних категорiй персоналу ; пiдготовка персоналу до вiдповiдної професiйної дiяльностi (виробничо-технiчне учнiвство, загальна професiйна пiдготовка, пiдвищення квалiфiкацiї, просування на службi); оцiнка персоналу; мотивацiя дотримання належного режиму трудової дiяльностi та високої продуктивностi працi; постiйний монiторинг безпеки працi; забезпечення соцiальної захищеностi персоналу товариства. Цi та деякi iншi функцiї реалiзуються службою персоналу у тiснiй спiвпрацi з керівником.