ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОДЕСЬКИЙ ПОРТОВИЙ ХОЛОДИЛЬНИК"

Код за ЄДРПОУ: 05529900
Телефон: /048/ 7293293
e-mail: info@odportcold.pat.ua
Юридична адреса: 65026, місто Одеса, Митна площа, 1-Б
 
Дата розміщення: 27.04.2015

Особлива інформація на 27.04.2015

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата вчинення дії

Зміни (призначено, звільнено обрано або припинено повноваження)

Посада*

Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи

Розмір частки в статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

24.04.2015Припинено повноваженняголова Наглядової радиТарновський Павло Северiанович д/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Загальними зборами акцiонерiв ПАТ "Одеський портовий холодильник" вiд 24.04.2015 року, прийнято рiшення достроково припинити повноваження голови Наглядової ради Тарновського Павла Северiановича (фiзична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних). Посадова особа не володiє часткою в статутному капiталi емiтента. Строк, протягом якого особа перебувала на посадi голови Наглядової ради з 14.04.2014р. по 24.04.2015р. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини.
24.04.2015Припинено повноваженнячлен Наглядової радиЗаплатинська Анжелiка Володимирiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Загальними зборами акцiонерiв ПАТ "Одеський портовий холодильник" вiд 24.04.2015 року, прийнято рiшення достроково припинити повноваження члена Наглядової ради Заплатинського Анжелiки Володимирiвни (фiзична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних). Посадова особа не володiє часткою в статутному капiталi емiтента. Строк, протягом якого особа перебувала на посадi члена Наглядової ради з 14.04.2014р. по 24.04.2015р. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини.
24.04.2015Припинено повноваженнячлен Наглядової радиТарновський Михаило Павловичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Загальними зборами акцiонерiв ПАТ " Одеський портовий холодильник " вiд 24.04.2015 року, достроково припинити повноваження члена Наглядової ради Тарновського Михаила Павловича (фiзична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних). Посадова особа не володiє часткою в статутному капiталi емiтента. Строк, протягом якого особа перебувала на посадi члена Наглядової ради з 14.04.2014р. по 24.04.2015р.Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини.
24.04.2015Обраночлен Наглядової радиТарновський Павло Северiанович д/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Загальними зборами акцiонерiв ПАТ " Одеський портовий холодильник " вiд 24.04.2015 року, прийнято рiшення обрати на посаду члена Наглядової ради Тарновського Павла Северiановича (фiзична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних). Особу обрано строком на 3 роки. Посадова особа не володiє часткою в статутному капiталi емiтента. Iншi посади, якi обiймала особа протягом останнiх п'яти рокiв: директор ТОВ "СКАЙ-IНВЕСТМЕНТ. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Вiдповiдно до ст. 53 та 73 Закону України "Про акцiонернi товариства" особу обрано з числа фiзичних осiб, якi мають повну цивiльну дiєздатнiсть. Обставини, передбаченi ст.62 ЗУ "Про акцiонернi товариства" у посадової особи вiдсутнi.
24.04.2015Обраночлен Наглядової радиКушнiр Олександра Миколайовичад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Загальними зборами акцiонерiв ПАТ " Одеський портовий холодильник " вiд 24.04.2015 року, прийнято рiшення обрати на посаду члена Наглядової ради Кушнiр Олександра Миколайовича (фiзична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних). Особу обрано строком на 3 роки. Посадова особа не володiє часткою в статутному капiталi емiтента. Iншi посади, якi обiймала особа протягом останнiх п'яти рокiв: Голови правлiння ПАТ “ Одеський портовий холодильник”. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Вiдповiдно до ст. 53 та 73 Закону України "Про акцiонернi товариства" особу обрано з числа фiзичних осiб, якi мають повну цивiльну дiєздатнiсть. Обставини, передбаченi ст.62 ЗУ "Про акцiонернi товариства" у посадової особи вiдсутнi.
24.04.2015Обраночлен Наглядової радиЗаплатинська Анжелiка Володимирiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Загальними зборами акцiонерiв ПАТ " Одеський портовий холодильник " вiд 24.04.2015 року, прийнято рiшення обрати на посаду члена Наглядової ради Заплатинську Анжелiку Володимирiвну (фiзична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних). Особу обрано строком на 3 роки. Посадова особа не володiє часткою в статутному капiталi емiтента. Iншi посади, якi обiймала особа протягом останнiх п'яти рокiв: генеральний директор представництва фiрми "Прайметал Трейдiнг ГМБХ". Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Вiдповiдно до ст. 53 та 73 Закону України "Про акцiонернi товариства" особу обрано з числа фiзичних осiб, якi мають повну цивiльну дiєздатнiсть. Обставини, передбаченi ст.62 ЗУ "Про акцiонернi товариства" у посадової особи вiдсутнi.
24.04.2015ОбраноГолова Наглядової радиКушнiр Олександр Миколайовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
На засiданнi Наглядової ради ПАТ "Одеський портовий холодильник", яке вiдбулось 24.04.2015 року (протокол засiдання Наглядової ради вiд 24.04.2015р.) прийнято рiшення обрати Головою Наглядової ради Кушнiр Олександра Миколайовича (фiзична особа на надала згоди на розкриття паспортний даних). Посадова особа не володiє часткою в статутному капiталi емiтента. Iншi посади, якi обiймала особа протягом останнiх п'яти рокiв: Голова правлiння ПАТ «Одеський портовий холодильник». Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Вiдповiдно до ст. 53 та 73 Закону України "Про акцiонернi товариства" особу обрано з числа фiзичних осiб, якi мають повну цивiльну дiєздатнiсть. Обставини, передбаченi ст.62 ЗУ "Про акцiонернi товариства" у посадової особи вiдсутнi.

* Окремо вказуються особи, які звільняються та призначаються (обираються або припиняють повноваження) на кожну посаду.

** Зазначається у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.